It’s all in the family!!

Stichting Familie Blokhuis Fonds, een fonds dat 110 jaar geleden opgericht is, met als doel bloedverwanten te helpen ontwikkelen, te verbinden en steun te bieden waar nodig. Eens in de 5 jaar een reünie.

Wat een feest afgelopen weekend! 340 Blokhuisverwanten bij elkaar bij #VanderValkHarderwijk, waar we een tweedaags programma hadden georganiseerd voor de Stichting Familie “Blokhuis” Fonds.

Vrijdag 16 september, aankomst en diner, daarna overnachten in alle kamers van van Van der Valk en nog 60 kamers bij Hotel Hof van Putten (compleet met shuttleservice).
De uitdaging? Bijna iedereen heet Blokhuis! Gelukkig heeft iedereen een uniek ledennummer en in combinatie met geboortedatum, werd het goed werkbaar.

Op zaterdag voor ieder wat wils, voor de jonge blokhuizen, tieners en senioren. ’s avonds sloten we het geheel af met een smakelijk buffet. En…. voor iedereen boven de 18 jaar een ‘Blokhuis Blond’ biertje.

DANK ten eerste Sylvia van Halteren-Blokhuis en Martijn Blokhuis voor jullie steun, vertrouwen, support en organisatie skills, echt fantastisch samengewerkt. #3musketiers

Dank: SOS Events BV voor de samenwerking (Klimbos Harderwijk Fort Vertier en route met e-scooters

Dank: Harderwold Golf-Events voor de golfclinic
Dank: Rederij Randmeer voor de rondvaart in de ochtend en in de middag

Dank: Hert Bier | De Puttense Brouwerij en #Burgbieren voor het ontvangen, rondleiden en laten proeven van jullie bieren

Dank: Riebroeks Bloemetje #Caketogo en #DeWijnschool voor het verzorgen van de workshops. #MariusvanDokkumMuseum voor het ontvangen van onze gasten.

Dank: Sallandtours en #BlokToursTouringcarbedrijfHenkOostBV (hoe toepasselijk) voor het veilig brengen van onze gasten naar de verschillende locaties.

Dank #VanDerValkHotelHarderwijk jullie begrijpen wat hospitality betekent en gastvrijheid, echt ALLES was mogelijk en bespreekbaar, een dikke 10!! Ook #HofvanPutten dank voor jullie flexibiliteit en heerlijke ontbijt.

Dank! #HansMalesteinFotografie (voor je aanwezigheid en fotografie) Yvonne van der Maaten (ontvangst, incheck en net dat puntje extra op de i) Astrid van Ee-Evers voor je hulp vrijdag en zaterdag, fantastisch gedaan (ontvangst, balie en hosten van bustour) #Marja voor het begeleiden van de bustour naar Burg Bieren en Hert Bier Gaston Van Hout voor het organiseren van tassen, keycords en badges. Anne van den Beld voor je hulp zaterdag.

#ToneelverenigingKootwijkerbroek voor de lakeien, de warme ontvangst en #DeBallonnenjuf wat een prachtige creaties en last but not least workshop Free Running.

Kortom aan het nagenieten van een enorme klus met een schitterend resultaat. Een voorbeeld van krachten bundelen en samenwerken op een hoog niveau!

#Blokhuis #family #morefun #verbinden #ontmoeten #fun