WOW nog aan het nagenieten van de Bouw Info Dagen bij Van de Pol Bouwen & Wonen (5-7 oktober)

Een GROOT compliment voor alle toppers van Van de Pol Bouwen & Wonen, wat een geweldige dagen hebben we met elkaar beleefd.

Donderdag: de officiële opening met burgemeester Jacco van der Tak, een interview met de huidige eigenaren, een presentatie van de Fountainheads Gastsprekers & Trendverkenners en een film van ruim 60 jaar van de Pol. ’s avonds de start van rondleidingen door het bedrijf (inclusief de nieuw gebouwde hal) en de vakbeurs met 50 standhouders.

Vrijdag: in de middag en avond, rondleidingen door het bedrijf en de vakbeurs in een tent van ruim 1600m2. Voor iedereen was er iets warms te eten en iets koels te drinken.

Zaterdag: Open dag met rondleidingen door het bedrijf, bezoek van de beurs, kinder-entertainment en voor iedereen iets te eten en te drinken. In de avond sloten we het event af met een maaltijd voor alle medewerkers met partners en kinderen.

Dagen als deze zijn alleen een succes als krachten gebundeld worden.

Super bedankt!
Voor het vertrouwen, de opdracht en de fijne samenwerking Ronnie Schut Onno Prins en Richard Van Dijkhuizen

Alles weer top geregeld qua catering, aankleding, dank harde werkers van Next Venue in het bijzonder in de voorbereiding Christa Bokhorst – Brons en Timo Kruft en in de uitvoering Tanne Rietveld#Henk-Jan #Iris met crew

Veluwe Totaal Verhuur Wilberd Pater, de tenten, meubilair, verwarming en geluid en licht via Crew Licht en Geluid, lopers etc etc. alles was top geregeld.

BenedenBoven voor het meedenken en het maken van de communicatie-uitingen
BDG Beveiliging B.V. voor jullie beveiliging ’s nachts.
Judith Schouten voor de fotografie.
Yvonne van der Maaten voor je coördinatie en hulp tijdens het event.

Acteurs van Jong Gelre, kinderopvang, parkeerbegeleiding, EHBO, chauffeurs van de Shuttle bussen.

#Samensterk #BouwenenWonen #topbedrijf #topsfeer #gewoondoen