ZieZo! Dat was een gave positieve dag afgelopen 15 oktober.

 

Als onderdeel van Dutch Food Week vond de Boer & Burger Brunch 2021 plaats in Utrecht op de Neude en het Stadhuisplein. Een initiatief waarbij Agractie Nederland, Team Agro NL en Trotse Jonge Boeren de krachten bundelden.

 

Eerlijk en gezond eten komt van de Nederlandse bodem! De boeren in gesprek met de burgers om bewustwording te creëren en uitleg te geven. En wat is er dan veel mogelijk! Meer dan 40 kramen waar de burgers gratis eten en drinken konden halen. Daarnaast een podiumprogramma gepresenteerd door Marit Van Bohemen, in gesprek met akkerbouwers, jonge agrariërs, oud winnaar Expeditie Robinson Jan Bronninkreef, ministerie LNV en vele anderen, een digitale boerenquiz, springkussens en rodeostier en bijna 200 vrijwilligers op de been.

 

ZieZo! mocht ondersteunen in de organisatie en had regie op de dag zelf. Bedankt Agractie, Team Agro en Trotse Jonge boeren en betrokkenen voor de samenwerking, wat een daadkracht zit er in deze werkgroep!

 

Ook heel veel dank en waardering voor alle standhouders, sponsoren, vrijwilligers en leveranciers o.a. Marktkraam.nl, ABC Scherm Ad, Ingrid (tja die koe blijft een dingetje;), Alien, Bart, Evert, Theo, Jens, Kimberley, Annemieke, Corrie, Freerk, Hans, Erik Mathijs, Minouche, Teun, Astrid en Marja en alle anderen voor de positieve samenwerking en de support.